Begeleiding

maatwerk begeleiding oplossingsgerichtIn aanbouw: Oplossingsgericht en integrale begeleiding op maat

Om een zo goed mogelijk antwoord op uw klachten en vragen te kunnen geven, is het belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. Elke begeleiding, vraag,cliënt en hulpverlener is anders.  Daarom vind ik het belangrijk om te verduidelijken hoe ik werk en duidelijk schets met welke soort vragen u terecht kan bij mij. Afhankelijk van je vraag, mogelijkheden en behoeftes  bied ik oplossingsgerichte gesprekken of begeleidingen via echte gesprekken, live videobellen of chat of hulp op afstand via teamviewer.

Ook bied ik ondersteuning aan bij het gebruik van je computer, laptop, smartphone, tablet en andere apparaten.  Technologie biedt ons de nodige uitdagingen en graag help ik je met jouw problemen en bezorgdheden. Ook veilig betalen, online toepassingen van de overheid, online bestellen zijn dingen waar je bij mij terecht voor kunt.

Via de onderstaande pagina’s kan u beter kennis maken met mij en hoe ik aan de slag ga met cliënten. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar oplossingen voor de problemen of vragen waar jij mee zit. Graag geef ik je ook praktische informatie mee.

Lees meer over:

Zit je met een vraag of ben je niet zeker? Neem vrijblijvend contact met mij op per telefoon, mail of zelfs facebook of whatsapp.

Download mijn algemene folder over oplossingsgerichte begeleiding.

Ben je een student? Download mijn folder speciaal voor studenten en lees mijn blog.