Administratie, betalingen, vrije tijd en IT

administratie, papierwerk, budgethulp, maatschappelijk werkHulp bij papierwerk en je sociale rechten nagaan

Maatschappelijk werkers zijn experten in papierwerk en rechten. Hierdoor kan ik je helpen bij jouw administratie of jouw papierwerk. Je sociale rechten (denk aan premies en tegemoetkomingen) nagaan, afbetalingsplannen aanvragen en je budget (denk aan electriciteit, verzekering) beter onder controle te krijgen.

Dagdagelijkse informaticaproblemen: om jouw leven gemakkelijker te maken

Vrije tijd is vaak een belangrijk aspect van ons leven maar vaak weten mensen toch niet altijd wat doen. De intentie is er wel maar wie wat waar en hoe (betaal ik dat)? Samen gaan we op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Gewapend met brochures, mijn kennis van lokale organisaties en jouw wensen en eisen gaan we op zoek naar een passend antwoord.

Dagdagelijkse informaticaproblemen: om jouw leven gemakkelijker te maken

Je zit met een aantal ICT problemen die je graag wilt oplossen.  Samen lijsten we de vragen op en pakken we deze aan. Ik doe een inschatting van deze uren en reken grotendeels deze uren aan. Vaak is één uurtje al ruim voldoende om verschillende problemen aan te pakken. Als iets wat langer duurt, is dit niet erg! Dit aan een uurtarief van 40€ per uur. ICT bedrijven vragen al snel tot 100€ per uur om particulieren te ondersteunen!

Met onderbouwd aankoopadvies en ervaring met kleine en grote budgetten help ik cliënten met het aankopen, configureren en onderhouden van hun toestellen.

Een aantal voorbeelden:
  • Je bent al wat ouder en je vraagt je af of je wel alles krijgt waar je recht op hebt. We gaan samen na voor welke mogelijke premies en tegemoetkomingen je in aanmerking komt zodat je meer overhoudt op het einde van de maand
  • Je hebt moeite om de eindjes aan elkaar te knopen en wilt hier beterschap in. Samen kijken we hoe en werken we een plan uit.
  • Heb je het gevoel dat je teveel betaalt voor internet, gas, elektriciteit en je verzekeringen? Waarschijnlijk wel… Samen zoeken we uit waar je kan besparen.
  • Je wilt je smartphone, computer of tablet beter leren gebruiken. Je wilt leren internet bankieren.
  • Een luisterend oor die je helpt met je administratie.

Wil je graag een afspraak maken? Klik hier voor alle praktische afspraken of bel op 0485 28 94 91 of e-mail op info@dylansenczuk.be