Diensten

Op maat, als partner en verankeren

Ongeacht waarover je een vorming,traject of ondersteuning wilt. Het is aangepast aan jouw doelgroep,team, organisatie. Verstaanbaarheid, bruikbaarheid, met minimale inzet en maximum aan resultaten ga ik aan de slag met de vraag van jouw organisatie. Vaak met gratis tools, publicaties,platformen aangevuld met de nodige praktijkervaring.

Iemand die meedenkt met je organisatie, advies op maat geeft.  Een eenmalige vorming lost vaak niet de verwachtingen in van hulpveleners, vrijwilligers die gretig op zoek zijn naar kennis, tools en good practices. Het verankeren van nieuwe opgedaan kennis in jouw organisatie staat centraal. Zo kan je organisatie eigenhandig (en zonder mijn hulp) verder aan de slag en innoveren.

Via de onderstaande pagina’s kom je wat meer te weten over de verschillende soorten trajecten en diensten. Hieronder treft u wat extra algemene informatie aan.

Praktijk en beleidsmatige aanpak

Binnen elke vorming is er een goede combinatie van kleine praktische tips tot eerder beleidsmatige afspraken. Zowel beleidsmatige aspecten als simpele aanpassing in de dagdagelijkse praktijk wisselen elkaar af. Zo ontwikkelt uw organisatie op zijn tempo. Elke deelnemer van een vorming moet tools ontvangen om zichzelf verder te ontwikkelen. Je vertrekt nooit zonder de nodige artikels, links, boeken, publicaties en huiswerk.