Visie diensten

Lees hier wat meer over mijn visie rond dienstverlening aan non-profitorganisaties, social profitorganisaties. Lees meer over mijn algemene missie en visie

Concreet, liefst gratis en praktisch toepasbaar

Als maatschappelijk werker ben ik vaak op zoek naar concrete tools en tips, organisaties, informatie, manieren om mijn werk te vereenvoudigen en te versnellen en liefst allemaal gratis of betaalbaar.

Deze rode draad verweef ik in mijn dienstverlening. Belangrijk in een tijd van besparingen, evidence based practice en efficiëntieoefeningen. Ik zet daarom graag in op reeds bestaande tools of initiatieven die relevant zijn voor uw organisatie. Ondersteund met good practices en expertise zoek ik een antwoord dat aansluit bij uw organisatie.

Maatwerk & relevantie

Uw vraag wordt beantwoord op maat van uw organisatie en met oog op uw doelstelling. Een vorming,samenwerking,… is immers enkel nuttig als het voldoende bruikbaar is voor uw organisatie. Het budget is vaak krap en vele zijn al getroffen door besparingen. Bij communicatie en IT vraagstukken staat betaalbaarheid en bruikbaarheid dan ook centraal. Gelukkig hebben vzw’s toegang tot gratis e-mail platformen, legitieme software en andere tools tot hun beschikking.

Toegespitst op belangrijke partners

Ik spits mij toe op een aantal belangrijke actoren in het middenveld: de non-profitsector, lokale besturen, OCMW’s en lokale verenigingen en vormingsorganisaties. Ook andere maatschappelijke dienstverleners zoals thuiszorgdiensten, zelfstandige verpleegkundigen, huisartsen en andere hulpverleners kunnen rekenen op mijn ondersteuning. Een lokaal netwerk opbouwen is een belangrijk uitgangspunt.

Scholen en onderwijsinstellingen zijn vaak ook cruciale actoren als het over seksuele- en genderdiversiteit gaat. Door mijn reeds opgedane ervaring binnen het onderwijs kan ik uw school of onderwijsinstelling begeleiden om een inclusievere organisatie te worden.

Getest en goedgekeurd en begrijpbaar

Dankzij mijn eerdere werkervaring en vrijwilligerswerk heb ik de kans gehad om al vele tools, ideeën en platformen te testen, te vergelijken en te implementeren. Dit zorgt ervoor dat ik al ervaring heb met vele platformen zoals: Mailchimp, Drupal, Joomla, WordPress, diverse crm programma’s, Office 365, Google apps for non-profit.   Met deze  gebruiksvriendelijke tools kunnen u, uw collega’s en vrijwilligers verder aan de slag.