Office 365 en Google for Non-Profit

Innoveren op ICT gebied: op maat in de cloud of lokaal met een realistisch budget

Elke organisatie heeft nood aan een goede mailoplossing en opslag voor de documenten. Iedere organisatie gaat op zoek naar het antwoord naar deze vragen. Hoe groot of hoe klein een mogelijke oplossing is, hangt van je organisatie af! Afhankelijk van je noden van je organisatie kom je al snel terecht bij 3 grote opties: Office 365 for Non-Profit, Google for Non-Profit of je eigen server in beheer voor mail en documentenopslag door middel van een QNAP of Synology NAS. Weliswaar moeten bestaande mailboxen kunnen overgezet worden en toegankelijk zijn.

Geef je organisatie de ruimte om te groeien door te investeren in een kwalitatief platform op maat van jouw organisatie. Het resultaat: vrijwilligers die betere toegang hebben tot hun mail, hogere productiviteit en rendement van vrijwilligers en personeel. Kortom jouw organisatie doen groeien en innoveren.

Gebruiksvriendelijk, gratis, een boost voor uw organisatie onder begeleiding

Vaak zijn deze tools gratis voor vzw’s maar u moet natuurlijk de kennis hebben om deze op te zetten en te gebruiken. Met deze vraagstukken ondersteun ik non-profit, social-profit organisaties. Door goed te luisteren en door de nodige informatie ondersteun ik uw organisatie in het maken van de juiste keuze van verschillende platformen en bij de implementatie hiervan. Dankzij goede afspraken en voorbereidingen zet uw organisatie de volgende stap in uw digitale ontwikkeling.

Een antwoord op maat en met een betaalbaar budget

Non-profit organisaties hebben zelden de middelen om zware investeringen te doen in websites. Ik investeer in elk project aangezien ik maar een gedeelte van mijn uren door factureer. Zo heb ik niet enkel commerciële belangen maar hecht ik extra waarde aan het slagen van uw doelen rond communicatie, ICT en websites.